Vrijdag 7 januari 2011 De eerste Utrechtse Rondetafel

Van onmacht naar de kracht van utrecht?

Wat een week! Gisteravond een eerste Rondetafelgesprek gehad met directeuren vanuit het Utrechtse bedrijfsleven, UMC en culturele instellingen. Over Utrecht Aantrekkelijk en Bereikbaar. Op zoek naar een extra dimensie voor de identiteit van Utrecht als stad van kennis en cultuur?

Grappig om te terug te lezen dat mijn laatste blogje van bijna een jaar geleden is….Met een verwijzing naar mijn AD-interview: “De onmacht van Utrecht”.(interview jkdg AD 1.2.2010) Wat is er veel gebeurd in een jaar, en wat krijgen we nog in dit onderzoeksjaar van de Kracht van Utrecht! Meer weten? Volg www.krachtvanutrecht-initiatief.nl

Wordt vervolgd!

 

Dit bericht is geplaatst in Coach. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.