Over jkdg.nl en Jan Korff de Gidts

Najaar 2018: Dit weblog jkdg.nl van Jan Korff de Gidts heb ik najaar 2018 tijdelijk benut als on-line-informatiebron voor de werkgroep Poort-Biltstraat-Stockmanhof: Rustige Woonbuurt. Het werd een succesvolle actie omdat het ons gelukt is te voorkomen dat er acht studenten in onze straat bij zouden komen.

Mail me via jan(at)jkdg.nl, bel me 06 3363 0344 als je hier meer wilt weten.

>>>>

Per 1 januari 2009 is Jan Korff de Gidts zelfstandig ondernemer: jkdg.nl

Ik werk graag samen met mensen die als team willen werken; met een directeur en zijn managementteam, met professionals en hun leidinggevende. Met een directeur / bestuurder, die zijn relatie met de ondernemingsraad productiever wil maken, of andersom. Met vrijwilligers en een bestuur van een vrijwilligersorganisatie, die met elkaar ambitie in praktijk willen brengen. 

Zo ben ik nu zeven jaar actief voor het Kracht van Utrecht-initiatief: boeiend om te zien hoe we met elkaar bouwen aan een omslag in denken over actieve mobiliteit en een leefbare stad. Zie de website voor meer info: http://www.krachtvanutrecht-initiatief.nl/joomla/

Waar ik naar streef omschrijf ik met drie kostbare woorden: sociale, duurzame innovatie. Want van huis uit ben ik milieuchemicus: ik werk aan “chemie van de groep”.

Chemie in een groep ontstaat pas als verschillende elementen elkaar ontmoeten. En als je verschillen accepteert, ontstaan duurzame relaties.

Contact via jan(at)jkdg.nl of bel me 06 3363 0344.  

JKdG.nl, Poortstraat 6, 3572 HH Utrecht

>>>>>>>

Invalshoeken van mij weblog

In het menu kun je bij “Invalshoeken” uitwerkingen vinden van de drie functies die ik voor mensen kan vervullen: Catalysator, Coach of Camjo/camerajournalist.

Ik ben Catalysator als ik mensen over een drempel help: want er zijn processen, die energie kosten; maar er zijn ook processen die energie opleveren, en daar houden mensen van!

Ik ben Coach als ik mensen leer een visie met ambitie te ontwikkelen, die inspiratie oplevert. Hoe organiseer je – met elkaar – een stevige dialoog?  Hoe verbeteren we de samenwerking in ons team? Hoe lossen we ons organisatievraagstuk op?

Ik ben Camerajournalist (Camjo) voor mensen, groepen en organisaties die op film willen vastleggen wat ambitie in praktijk brengen met hen doet. Meer weten over de aanpak? Klik HIER. Of bekijk een van de zes clipjes, die ik maakte met 10 trainingsdeelnemers en SBI training & advies met een klik HIER; of bekijk een filmpje over Nelson Mandela als inspiratiebron voor leiderschap HIER.

Meer invalshoeken vindt u in het menu aan de rechterkant van deze pagina.

2 Reacties op Over jkdg.nl en Jan Korff de Gidts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.