Evaluatie scholingsdag SIGMA-teamleiders

Voorjaar 2009 bereidde ik voor de Veiligheidsregio (“GHOR”) samen met de Geneeskundige eenheid Hollands Midden van het Rode Kruis een scholingsdag voor teamleiders voor een Snel Inzetbare Groep Medisch Assistentie (SIGMA).

Lees het artikel van de GHOR en klik op:

https://jkdg.nl/blog/wp-content/uploads/2011/01/PPT-PR-GHOR-training.pdf

Slot van het artikel: “Zeventien SIGMA-leden hebben met veel enthousiasme en inzet deelgenomen aan de training. De deelnemers waardeerden dat de interactie tussen de deelnemers onderling en met de oefenleiding. Ook vonden zij het positief dat in de ochtend aandacht is besteed aan een helikopterview van een rampterrein, waarbij de plaats van de SIGMA duidelijk werd. De GHOR is gevraagd meer eenduidigheid over de taakinvulling en –afbakening van de functies binnen de Geneeskundige combinatie en op het rampterrein te geven. Dit wordt nader uitgewerkt.”

Dit bericht is geplaatst in Catalysator, Coach. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.