Start van een blog als reflectie op 2009

Grappig dat ik ineens besef dat begin januari 2009 de kiem gelegd is voor het Kracht van Utrecht-initiatief. 22 april 2009 publiceerden Natuur en Milieufederatie Utrecht en de Vrienden van Amelisweerd samen onder die naam een Duurzaam Alternatief op Mobiliteit in onze regio. Dit jaar wil ik tien jaar Kracht van Utrecht met velen vieren en daar een aantal activiteiten van mij en anderen aan koppelen.

Omdat die kiem tien jaar geleden is gelegd volg ik anno 2019 een jaar lang mijn agenda en aantekeningen uit die tijd en noteer wat mij daarbij op- en tegenvalt. Minimaal maandelijks. Ik probeer ook reacties van mijn maatjes uit die tijd te krijgen om van de reflectie ook een collectieve actie te maken. Interessant zou ook kunnen zijn om mensen te bevragen die in stad of regio wonen. En om reacties te vragen aan bedrijven en bestuurders hoe zij ons initiatief in die tijd interpreteerden.

Utrecht, 9 januari 2019

 

 

Dit bericht is geplaatst in Catalysator, Coach, De week van ...., Interviews over "De Kracht van Utrecht". Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.