Een camerajournalist interviewt en neemt het tegelijk op video op

Ik kan worden ingehuurd als camerajournalist (“camjo”) voor u zelf, maar ook voor groepen en voor organisaties die op film willen vastleggen wat ambitie in praktijk brengen met┬áje doet. Het kan een mooie vorm zijn om start en voortgang in coachgesprekken voor je zelf op video vast te leggen. De videofragmenten worden jou eigendom. Je zult versteld staan van je groei.

Een andere vorm kan zijn om een centrale interviewvraag voor te leggen aan medewerkers en leidinggevenden van een organisatie. Kijk naar de clip over Nelson Mandela, als voorbeeld voor inspirerend leiderschap. Met korte en spontane reacties bij de vraag: wat raakt je van Mandela? Zo’n filmpje zorgt voor collegiale inspiratie voor het thema leiderschap in een organisatie. Bekijk eens onderstaande clip via een klik HIER.

Meer weten via jan(at)jkd.nl of bel me: 06 33 63 03 44

Dit bericht is geplaatst in Camjo-interviews, Catalysator, Coach met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.